Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

't veilinghuis
  
Adres:tongersesteenweg 150
Postcode:3800
Plaats:sint truiden
  
Telefoon:0495/235593
Fax:011/692251
Website:http://www.hetveilinghuis.be

INFORMATIE

Feestzalen het Veilinghuis is een unieke feestlocatie gelegen langs de fruitveiling, te vinden in hartje Haspengouw. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij jullie feesten en zorgen wij voor een onvergetelijk huwelijk, een zomerse barbecue, een gezellige babyborrel en voor de rest al uw andere feestwensen.

Zalen:
Het Veilinghuis heeft drie zalen ter plaatse beschikbaar, en verschillende andere zalen op diverse locaties.
De "Haspengouw zaal" heeft een capaciteit voor diners tot 350 personen en voor recepties tot 700 personen, de "Dolf & Minneke zaal" heeft een capaciteit voor diners tot 60 personen en voor recepties tot 90 personen, de "Borreman zaal" heeft een capaciteit voor diners tot 120 personen en voor recepties tot 200 personen en "De Kapel van Kleine Vorsen" heeft een capaciteit voor diners tot 80 personen en voor recepties tot 120 personen.
Een combinatie van de Haspengouw en de Dolf & Minneke zaal laat u toe om de maximum capaciteit van een diner uit te breiden tot 450 personen.
Er zijn geen trappen aanwezig, en er is een mindervalide WC voorzien.

Seminarie of vergaderingen:
Al onze zalen kunnen ook gebruikt worden als seminarie of vergaderruimte. Indien u dit wenst kan Het Veilinghuis zorgen voor volgend materiaal: notitiescherm met stiften, beamer, projectiescherm, micro (draadloos en niet draadloos) ,
flessen water, ...
Er is draadloos internet voorzien om de vergaderingen vlot te laten verlopen. Er is zowel airconditioning in al onze zalen, als verwarming.

Tuin:
Het Veilinghuis heeft geen tuin, wel een groot terras, waar voldoende mogelijkheid is om recepties en aperitieven buiten te laten plaatsvinden.

Kids:
Wij kunnen, indien u dit wenst, aangepaste kindermenu's & animatie voorzien.

Muziek:
Het Veilinghuis beschikt over een discobar en lichtinstallatie, die volledig ter beschikking staat van de klant indien hij dit wenst. Wij regelen ook een dj voor u als u wilt.

Parking:
Het Veilinghuis heeft een parking voor ongeveer 200 wagens.


Hotel:
Vanaf feesten van ongeveer 100 personen bieden wij een gratis overnachting aan in Hotel Stayen, waar natuurlijk de rest van de gasten ook kunnen overnachten tegen een schappelijke prijs.
www.stayen.com
.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Traiteurs.be